Sielun maisema

Sielun maisema
Tässä maisemassa on niin hyvä olla

torstai 4. toukokuuta 2017

Toukokuun paketti

Kun kävin lukemassa Salaisen neuleystävän blogia/sivua, oli paketteja lähetetty yksi. Koska aiemmat paketit ovat saapuneet kuun ensimmäisinä päivinä, osasin veikata, että lähetetty paketti saattaisi olla minulle. Ja niinhän se olikin.
Salainen neuleystäväni oli jälleen kerran koonnut aivan mahtavan paketin.
Ensimmäisenä bongasin itsetehdyn kangaskassin. Se tulee kulkemaan kanssani työmatkoilla kodin ja päiväkodin väliä; sinne mahtuu hyvin kansioita ja kirjoja. KIITOS!
Kierrätys on tärkeää myös minulle ja kaupassa kulkee kestokassit mukana. Ja kaikki mahdollinen menee uusiokäyttöön tai saa uuden kodin jostain muualta.

Säästän nuo langat syksyyn, ja kehittelen niistä jonkin huivin itselleni syys- ja talvi-iltoja lämmittämään.

Teepaketti aukeaa jo tänään, ehkä mansikka voisi olla tänään se mun makuni.

Kuopus täällä jo ihaili tuota lilaa klemmari, nasta yms. pakettia.... toivottavasti jää jemmaan mullekin.

Ja nuo kynttilät, lempituoksu :)

Vastaanpa taas ystäväni kysymyksiin: Puutarha odottaa tekijäänsä, joitakin siemeniä on esikasvatettu ja pavut pitäisi kylvää sisälle viikonloppuna. (Uusi terveellinen elämä on innostanut kasviproteiinin käyttöön ja pavuissahan sitä on.) Viikonloppuna yritän saada itseni tuonne pihalle kipsuttelemaan ja kapsuttelemaan. Lauantaina lähden tutstumaan Koiramäen pajutalliin ja todennäköisesti sieltä pihalle jotakin matkaan tartuupi.

Minun piti käydä katsomassa millainen on pesäkuusi. Aivan ihastuttava. Ikivihreät ovat minun mieleeni, ja tämä oli uusi tuttavuus. En ihmettele ystäväni, että olet pahoillasi sellaisen siirrosta pois kotipihaltasi.

Minulle mieleistä on myös sukkien neulominen. Vapun sää kun oli mitä oli, niin mökillä tuli neulottua Toyota sukat valmiiksi ja aloittelin viime kuussa saamastani langasta Sirkka sukkia.( Ohje läytyy  Kardemummantalo blogista: https://kardemummantalo.blogspot.fi/2016/03/tuttavuus-fbsta-sirkka.html)   Aivan ihana malli neuloa ja helppo. Annan ne ystävälleni yllätyksenä..... enpä kerro enempää jos sattuu vaikka täällä käydä lukemassa tekstejäni.

Mökille olemme saaneet uuden kaverin: Taavi, labradorinnoutaja 3 kk


Taavi kuulee veljeni perheeseen, mutta kyllä tämä Tätsy on aivan myyty kun suloisuus tulee kaveriksi. Ihanaa !

Salaiselle neuleystävälleni vielä suuri kiitos syntymäpäiväpaketista. Se odottaa lauantaita ja päivitänpä sitten tätä blogia uudelleen.

Ihanaa kevättä kaikille!
T. Päivi3 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti oli mieleinen. Näitä on vaan niin kiva kerätä ja pakata. Kesäkuussa paketti ei sitten tule ihan näin alkukuusta...syy sitten selviää aikanaan. Pesäkuusi saatiin onnellisesti siirrettyä ja toivottavasti lähtee kasvuun myös uudessa kotipaikassa. Terveisin, snykevät2017

  VastaaPoista
 2. Siis huippu ihana paketti.

  Kauniita sukkia

  ja luoja, mikä sydänten sulattaja.

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin olet saanut!
  Ja voi että, mikä söpöläinen! Minun nuoruudessa meillä oli myös labradorinnoutaja. Todellakin sydämellisin ja lempein koira ikinä.

  VastaaPoista