Sielun maisema

Sielun maisema
Tässä maisemassa on niin hyvä olla

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Paketti saapui

Eilen tuli tekstiviesti.... pakettisi on noudettavissa....
ensimmäinen ajatus, en ole kyllä mitään tilannut. Kunnes välähti, salainen neuleystäväni se minulle on luultavammin postia lähettänyt. Ja niin olikin.
Aamutuimaan lähdin kauppaa kohti. Pakettiautomaatista paljastui pahvilaatikko, joka sisältä löytyi kaikkea ihanaa.
Aivan ensimmiseksi haluan kiittää kauniista ja jalkaan sopivista villasukista. (Olin sattumoisin laittanut aamulla päälleni metsän/sammaleen vihreän tunikan, joka sopii villasukkiin täydellisesti.)
Minä ihastuin näihin täysin.

Kiitos ihana ystäväni!Paketista löytyi lisäksi lankaa ja ohje räjähtävään helmineuleeseen, äidille siis sukkien tekoon. Langat ovat äitinikin lempivärejä.
Langanohjain tuli kyllä tarpeeseen. Sinikan sydänsukat oli haasteelliset tehdä ja langat usein sekaisin. Nyt puikoilla on ystävän pojalle 18 vuotis lahjaksi Toyota- sukat, joiden pääväri on edelliseltä kierrokselta saatua lankaa.
Teetä kuluu nyt paljon kun olen kahvin juontia etenkin töissä yrittänyt vähentää. Pääsiäiskoristeet laitetaan esille ja nenäliinat ovat aina tarpeellisia..
 Vastaanpa ystäväni kysymyksiin: Kokeilin räjähtävää helmineuletta juhlavuoden vauvoille kerättyihin sukkiin ja myös minä ihastuin sen helppouteen ja näyttävyyteen. Pääsiäisen viettoon ei meillä juurikaan ole perinteitä. Nyt kun lapset ovat kasvaneet, on virpominen jäänyt jo Palmusunnuntailta pois. Toki odotamme naapurien lapsia meidän oven taakse käymään. Meillä perinteisesti on kukko käynyt munimassa hattuihin 1. Pääsiäispäivänä, mutta eiköhän tuokin ole jo pikkuhiljaa väistymässä. Muni on kyllä jo ostettu sitäkin varten, sillä Kinderit ovat perheen suosikkeja.
Itse toivoisin pääseväni Pääsisäisenä mökille, mutta vuorotyöläisen puolisona, se taitaa jäädä haaveeksi ellei veljeni sinne innostu lähtemään.

Omilla puikoilla on siis tällä hetkellä ne Toyota- sukat. Nappivarsisukat tein veljeni nuoremmalle tyttärelle lahjaksi ja niihin pitäisi miettiä napit. Harmaat sukat kaipaavat ehkä jotain väriä.
.
Tämän blogin nimi makkaroita ja muhkuroita
viittaa kirjoittajan  omaan kroppaan ,jota parhaillaan yritetään muokata pienempään olomuotoon

Maanantaina alkaa Kroppa kuntoon jatkoryhmä, jossa tavoitteena on pudottaa elopainoa sekä saada tuota reisi- vatsa- pakara aluetta pienempään kokoon.

Kiirettä siis pitää kun yrittää liikkua, neuloa ja tehdä puutarhatöitä sekä sinne meren äärellekin pitäisi päästä.


Tähän ihanaan kuvaan toivotan kaikille mukavaa ja rentouttavaa Pääsiäistä!

t. Päivi


salaisen neuleystäväni kaunista käsialaa... KIITOS!
5 kommenttia:

 1. Hyvä, että sukat miellyttävät ja ovat sopivat. Niitä oli tosi mukava neuloa, joten tämä on monin kertainen win-win -tilanne. Terveisin, snykevät2017

  VastaaPoista
 2. upeat sukat parisi neulonut. hieno paketti kaikkinensa.

  VastaaPoista
 3. Suloiset sukat! Soma paketti kaikin tavoin ja Sukat Äidille on hieno lahjaidea. t. vieras SNY

  VastaaPoista
 4. Voisiko noista toyta sukista saada ohjeet?

  VastaaPoista
 5. Voisiko noista toyta sukista saada ohjeet?

  VastaaPoista