Sielun maisema

Sielun maisema
Tässä maisemassa on niin hyvä olla

tiistai 6. syyskuuta 2016

Syksyn ensimmäinenpaketti

Salaisen neuleystäväni ensimmäinen paketti saapui. Ihmettelin tovin, että mikä saapumisilmoitus nyt tuli kun mitään en ollut tilannut.... sitten välähti
Kuinka erilaisia ajatuksia ensimmäinen teema meissä herättääkään. Oma lähetys oli pikkuisen erilainen ja siitä ehkä kuulen jossain vaiheessa enemmän.
Tästä saamastani paketista löytyi kyllä kaikkea kivaa ja kirjeessä toivottiin sekasälällä täytetystä kukkarosta jotain tietoa mihin niitä juttuja olen käyttänyt tähän blogiin....
kivi menee akvaarioomme ihan kohta, tarroja hyödynnän työssäni päiväkodissa, hiuslenkki varmasti menee jonkun hiuksiin, joko minun tai tyttärieni, langat ehkäpä räsymattosukkiin kunhan jossain välissä ehdin tekemään.
Askartelulehdelle on varmasti käyttöä ja kirjaakin tulen lukemaan.
Langat, aaahhh ihkuja, otan mukaan mökille ja jotain kivaa niistä siellä sitten. Jumppakuminauha otetaan käyttöön heti tänään. Ihana tsemppari makkaroihin ja muhkuroihin!
JA se yksi pieni juttu jääköön salaisuudeksi, se on tarkoitus kierrätettäväksi.....
Kiitos salainen neuleystäväni, teit päivästäni paljon paremman!

T. Päivi

ps. huomenna alkaa tyhy-liikunta

3 kommenttia:

  1. Aikas kiva paketti luoksesi on löytänyt!

    VastaaPoista
  2. Hieno paketti =) Juuri tuo että jokaisella niin eri näkemys samasta teemasta on hauskaa ja yllätyksellistä =) Mukavia jumppahetkiä =)

    VastaaPoista